Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 12-сер, 2010, 13:469 Lobanovskiy 1 121
З 31 липня по 9 серпня в Сараєво (Боснія та Герцеговина) відбувся чемпіонат Європи серед кадетів з греко-римської боротьби. У змаганнях взяли участь вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю: Роман Пацурківський посів дев’яте місце, Андрій Мартинюк виборов бронзову винагороду. Вихованці Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю Андрій Ціпан став восьмим, а Вадим Дзюбак в залік не потрапив.
* * *
В Празі (Чехія) пройшли фінальні ігри молодіжного чемпіонату Європи з софтболу серед дівчат U 22. В складі збірної команди України, крім гравців Кіровограда та Луганська були представниці Рівненського клубу”Західний вогонь” Олеся Крока, студентки Рівненського державного гуманітарного університету Юлія Міронова та Анна Марко. На першому етапі грали по колу, і наша збірна, яка була наймолодшою на чемпіонаті, програла збірним Італії (0:18), Росії (0:11), Чехії (0:10), Франції (1:6), Швеції (0:9), Польщі (4:13). За результатами змагань збірні Польщі, Франції та України продовжили боротьбу за 5-7 місця, де наша збірна поступилась француженкам (9:11) та перемогла збірну Польщі 4:3. На 7 серпня була запланована гра між Францією та Польщею, але у зв’язку з погіршенням погодних умов у Празі ігри останнього дня не відбулись, тому організатори підбили підсумки чемпіонату за груповим раундом, де збірна команда України посіла 7 місце.
* * *
7 та 8 серпня рівненський бейсбольний клуб”Західний вогонь” розпочав ігри другого кола чемпіонату України з бейсболу серед команд вищої ліги, дивізіон”Б”. В домашньому турі з командою”Ворони” (Суми) рівняни перемогли з рахунком 7:3, 17:2 та 8:4. Серед рівнян відзначились: пітчер Іван Скринський (РДГУ), Максим Романчук (ЗОШ №19) та Андрій Бондарчук (ЗОШ №1), а в нападі як завжди був на висоті МСУ, член збірної команди України Ігор Литвинчук, а також Вадим Горовой (ЗОШ №8), Дмитро Кілієвич (ЗОШ №8), Микола Ляхович. Для Максима Романчука та Дмитра Кілієвича це остання репетиція перед юніорським фіналом чемпіонату світу, 12 серпня вони вирушають в Тейлор (США). А Костянтин Остапчук, Іван Скринський, Станіслав Сидорук та Олександр Вознюк з 9 серпня 2010 року в Кіровограді продовжать підготовку до чемпіонату Європи серед молоді, який відбудеться 17-22 серпня в м. Брно (Чехія). Наступні ігри чемпіонату України БК”Західний вогонь” проведе в Києві 29-30 серпня проти”Атми”.
* * *
Активно готуються до нового сезону спортсмени МФК”Кардинал-Рівне”. Футзалісти інтенсивно тренуються у Рівному. На жаль, не вдалося провести заплановані товариські поєдинки із командою з Житомира. Тому головному тренеру Юрію Баховському доводиться визначати готовність підопічних у двосторонніх матчах. Сьогодні МФК”Кардинал-Рівне” розпочав боротьбу за”Кубок Львова”. У групі із нашою командою грають срібний призер чемпіонату Польщі, сумчани, львівський”Тайм”. У неділю рівняни проведуть стиковий матч із командою другої групи і визначать місце, яке посядуть. Як відмітив Юрій Баховський, у нинішній підготовці один недолік — травми:
— Якась напасть з ними. Травми не дають можливість повноцінно провести передсезонну підготовку. Після турнірів у Львові та Івано-Франківську визначиться склад команди, який боротиметься за перемоги у вищій лізі. Стартуємо у чемпіонаті 4 вересня, коли до нас завітає івано-франківський”Ураган”.
* * *
Жіноча волейбольна команда”Регіна-МЕГУ” готується у Костополі. Як сказав головний тренер команди Валерій Слєпцов, передсезонна підготовка проходить за планом:
— Після першого етапу в Рівному, команда відправилася в Южне. Там провели другий тренувальний етап і зараз готуємося в Костополі на базі обласного ліцею-інтернату спортивного профілю. Нікого нового в складі немає. 2-5 вересня пройде перший етап розіграшу Кубка України. Ми гратимемо у Чорткові разом із тернопільською”Галичанкою-Динамо-ТНЕУ”, луцькою”Волинь-Університет-ОДЮСШ” і місцевою”Галичанкою-ТНЕУ-2”. До наступного, другого етапу, потрапляють команди, які посіли на першому етапі 1-2 місця у кожній підгрупі. Перший тур першості планується провести 2-3 жовтня. Крім того, братимемо участь у п’ятих млодіжних іграх України в Черкасах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору