Рівне:

Створення та просування сайтів

Нудисти всього світу провели голий веломарафон

Зіркова алея 21-чер, 2007, 20:359 prov 5 352
Нудисти на велосипедах протестували проти засилля автомобілів, що призводить до забруднення навколишнього середовища. Влада не перешкоджала проведенню заходу. Учасників голого заїзду супроводжував поліцейський ескорт. Крім того, велосипедисти не були абсолютно голими: майже всі взули черевики.

Перший Міжнародний голий веломарафон відбувся в 2004 році, проте практика проведення таких заїздів існувала ще раніше в Канаді та Іспанії. Голі велосипедисти беруть участь також у параді «Критична маса» і в святкуванні Дня літнього сонцестояння в Сієтлі. WNBR не вимагає, щоб учасники роздягалися повністю. Багато хто їде голим до пояса. Крім того, для пересування під час заїзду можна використовувати не тільки велосипеди, але скейти і роликові ковзани.

У голому марафоні, що пройшов у минулу суботу в Торонто, брали участь в основному чоловіки, проте пізніше до них все ж таки приєдналися декілька жінок. Видовище привернуло увагу туристів, які поспішали сфотографувати незвичайне видовище. Марафони проходили також у Ванкувері, Оттаві, Вікторії, Мехіко, Мадриді, Парижі і Лондоні. Відзначимо, що в британській столиці в заїзді взяли участь близько 700 осіб. У Брайтоні вулицями проїхалося 200 нудистів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору