Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська просвіта ініціює пікетування Верховної Ради

Рівненська область 13-сер, 2010, 10:169 Lobanovskiy 882
«Антиукраїнська діяльність колоніального режиму В.Януковича з кожним днем становить усе більшу небезпеку для самого існування української держави і української нації. Українська мова, перебуваючи в статусі державної, не виконує цієї функції ні в системі державної влади, ні в інших сферах. Інформаційне поле України цілком перебуває в сфері інтересів і впливу Росії», – з такими словами звернулося Правління Рівненського обласного об’єднання ВУТ „Просвіта” ім.Т.Шевченка до голови товариства Павла Мовчана.
У своєму зверненні просвітяни наголошують, що освіта, судоустрій, економіка – все підпорядковано ідеї якомога ширшої і швидшої інтеграції з Російською Федерацією. Ми святкуємо чужі свята, нам нав’язують чужий погляд на історію. Всі ці речі за останні півроку стали загальновідомими і вже звичними. Мляві заяви, звернення і прес-конференції зовсім не стають предметом уваги влади і обговорення у суспільстві.
– Ситуація вимагає дій! Ми пропонуємо Всеукраїнському Товариству „Просвіта” ім.Т.Шевченка ініціювати в день початку роботи нової сесії Верховної Ради України акцію протесту проти антиукраїнської політики Президента В. Януковича. Необхідно залучити творчі спілки, інтелігенцію, українські церкви, якомога ширше коло громадських організацій і політичних партій, – наголошує Голова Рівненського обласного об’єднання ВУТ „Просвіта” ім.Т.Шевченка Світлана Ніколіна.
«Можна скільки завгодно нарікати на народ, який обрав владу, але чи не так звана українська патріотична еліта з її вічними сварками, пристосуванством і брехливістю призвела до цього стану справ? На акцію протесту мають вийти ті, хто не боїться, хто має гідність і честь, хто готовий протистояти совковому маразму діючої влади», – підкреслила Ніколіна.

Прес-служба Рівненського обласного об’єднання
ВУТ „Просвіта” ім.Т.Шевченка
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору