Рівне:

Створення та просування сайтів

Правда про любов Діми Білана

Зіркова алея 21-чер, 2007, 20:359 prov 1 996
Через таку невизначеність ходили навіть чутки про «неправильну» орієнтацію Білана. Розповісти всю правду про співака нарешті зважилася сама Олена Кулецька. Їй 24 роки, з 18 років вона живе і працює в Парижі. І чутки про «не ту» орієнтацію коханого її дуже здивували.

– У Діми абсолютно нормальна орієнтація! – запевняє Олена. – Повірте, він стовідсотковий чоловік! У нас із ним усе гаразд. Ми знайомі півтора року. І можете мені повірити – він такий сексуальний... А всі ці плітки, поширені в Інтернеті, абсолютна неправда!

Нагадаємо, що одного разу Діму Білана навіть «видали заміж» за якогось хлопця. Чутки про це довго блукали в Інтернеті.

– Одна дика замітка дуже засмутила Діму – нібито він поїхав до Праги для того, щоб відвсвяткувати з якимось хлопцем весілля... Ми розмовляли з Дімою, і я побачила, що його це дуже вразило, – говорить Олена. – Він у час появи цих пліток був в Америці і не зміг швидко все спростувати. Звичайно, Діма подобається всім – і дівчатам, і хлопцям, і чоловікам, і жінкам. І це добре!

Планів на майбутнє пара поки що не будує.

– Все так, ніби у казці, – поділилася Кулецька. – Ми просто віддаємося почуттям! В житті у нього є музика, мама, сцена і я. Нещодавно прочитала, що Діма у почуттях стриманий. Я б не сказала. У нього всі емоції виливаються через край. Вибухова людина! Я знаю, що йому подобається така жінка, яка б створювала домашній затишок, була ласкавою кішечкою, а не стервою і кар’єристкою. Одного разу його запитали про ідеал жінки, він відповів, мовляв, в усякому разі не модель. І я це зрозуміла так: Оленко, припиняй зі своїм модельним життям, починай будувати якісь домашні плани...
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Оленка 25-чер, 19:50

там де кулецька написала,що білан такий сексуальний,я чуть не вмерла зі сміху! wink
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору