Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівному горіла багатоповерхівка

Рівненська область 13-сер, 2010, 11:069 Lobanovskiy 1 058
11 серпня близько 16-ї години в місті Рівне по вулиці Мірющенка загорілася однокімнатна квартира. Коли мешканці багатоповерхівки викликали рятувальників, пожежа вже встигла набрати обертів та невпинно поширювалася.
За лічені хвилини на місце виклику прибули три пожежні автоцистерни, автодрабина та оперативний штаб ГУ МНС на чолі із полковником служби цивільного захисту Леонардом Бучинським. На сьомому поверсі квартира та балкон були повністю охоплені полум’ям, починав горіти балкон восьмого поверху. Їдкий дим заполонив помешкання та коридори верхніх поверхів житлового будинку. На щастя, в палаючий оселі людей не було.
Зодягнувши апарати захисту органів дихання, рятувальники подали на гасіння три водяні стволи. Боротьба з вогнем тривала з усіх напрямків – по автодрабині подавали воду на гасіння балконів, зі сходової клітки на гасіння квартири. Одночасно з цим бійці МНС проводили евакуацію мешканців верхніх поверхів, які потрапили в димову пастку. З квартири на 9-му поверсі рятувальники винесли на руках чоловіка в інвалідному візку.
Майже 30-ть хвилин знадобилося вогнеборцям, щоб остаточно впоратися з пожежею. На разі, на місці події працюють фахівці МНС, які мають встановити всі обставини даної пожежі.

В Рівному горіла багатоповерхівка

Підполковник служби цивільного захисту Віктор Козак, помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору