Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині незаконно реалізовували медичні препарати

Рівненська область 20-сер, 2010, 11:199 prov 1 062
Незаперечна аксіома: життя і здоров’я є найбільшою цінністю людини. Отож, закономірно, що питання боротьби з наркоманією залишається одним із пріоритетних для працівників правоохоронних органів.
І не випадково, бо практично щодня міліціянти виявляють правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Прикладом цього може служити випадок, який трапився нещодавно. В одній із аптек м. Рівного здійснювався продаж лікарських засобів, які містять психотропну речовину, без відповідного дозволу.
- В ході оперативно-профілактичних відпрацювань аптечних мереж міста Рівне, працівники міліції виявили та задокументували два факти незаконної реалізації медичних препаратів, які містять сибутрамін. По цим фактам проводиться перевірка та вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за статтею 320 Кримінального Кодексу України, - розказує начальник СБНОН майор міліції Плужніков Андрій.
Винним загрожує покарання за порушення встановлених правил обігу психотропних речовин у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.
Вікторія ІВАШИНЮТА, Вікторія АНТОНОВА, ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору