Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори виявили порушення у селищній раді

Кримінал 30-сер, 2010, 14:089 Lobanovskiy 1 287
Понад 20 тисяч гривень заробітної плати недоотримали протягом останніх років працівники Рафалівської селищної ради.

В тому числі, як засвідчила ревізія КРВ в Володимирецькому районі та м. Кузнецовськ, в бухгалтерському обліку сільської ради з порушенням вимог чинного законодавства проводилася індексація заробітної плати, зафіксовано факти недоотримання працівниками надбавки за вислугу років, порушення у розрахунку педагогічного стажу, нарахуванні відрядних тощо.
У фінансовій діяльності селищної ради ревізори виявили низку інших порушень. Зокрема, при перевірці стану збереження, використання основних засобів виявлено на 20,46 тис. гривень більше товарно-матеріальних цінностей.
В грудні 2007 року та в 2008 році селищна рада завищила вартість виконаних робіт з будівництва та реконструкції вуличного освітлення в смт. Рафалівка на суму 0,63 тис. гривень. У 2010 році на покриття витрат минулого року за рахунок асигнувань, передбачених на видатки поточного року, використано бюджетних коштів на загальну суму 0,57 тис.гривень.
Загалом, проведений в Рафалівській селищній раді контрольний захід встановив порушень законодавства з фінансових питань на загальну суму 45,39 тисячі гривень.
Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Володимирецького району. На трьох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, керівнику направлено вимогу про усунення порушень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору