Рівне:

Створення та просування сайтів

Гроші з державного бюджету отримували незаконно

Кримінал 30-сер, 2010, 14:099 Lobanovskiy 1 302
В управлінні агропромислового розвитку Здолбунівської районної державної адміністрації під час проведення ревізії виявили порушення, що завдало державному бюджету збитків майже на 61 тисячу гривень.

Перевірка тривала в рамках виконання централізованого доручення Голови КРУ України. Ревізори встановили, що в 2009 році через механізм здешевлення кредитів ці кошти було незаконно виділено на підтримку двох підприємств агропромислового комплексу району. Зокрема, фермерському господарству ім. Шевченка. Таким чином було виділено з державного бюджету 56,1 тис. гривень. І це при тому, що понад півроку господарство мало заборгованість зі сплати податку з доходів фізичних осіб. Тим самим порушено норми Порядку використання у 2009-2013 роках бюджетних коштів, що спрямовуються на підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів, затвердженого відповідною постановою Кабміну. Подаючи до комісії документи на отримання коштів, фермерське господарство в них також не вказало наявну заборгованість.
Незаконно отримало кошти з державного бюджету і ПСП ПП “Здолбунівське”. Комісія при управлінні агропромислового розвитку Здолбунівської районної державної адміністрації виділила господарству 4,7 тис. гривень.
Відшкодування завданих державному бюджету збитків взято на контроль. Матеріали ревізії скеровано на розгляд в правоохоронні органи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору