Рівне:

Створення та просування сайтів

Флірт в Інтернеті: вчимося уникати помилок

Я + Ти 02-вер, 2010, 15:309 Lobanovskiy 3 164
Можливостей для спілкування online в Інтернеті велика кількість. Блукаючи тематичними форумами, чатами і улюбленого багатьтма аською, обов’язково натрапляєш на приємного співрозмовника. За цікавими фразами і веселими смайликами не помічаєш, як минає час, а співрозмовник стає все більш привабливим. І тут ми починаємо робити найголовнішу помилку – придумувати собі “Його”.

Дуже швидко співрозмовник для нас стає мужнім, веселим, метким і красивим. По-іншому просто не може бути. Хіба здатний хтось інший так говорити, жартувати і розуміти вас? У такі моменти не думаєш, що все це - міраж і власні фантазії.
Кожна жінка створює собі ідеал чоловіка і вірить, що він десь є. За бесідою online легко переконати себе в тому, що це “Він”. Тим більше, що вірити в краще так хочеться. Ми спілкуємося і віримо, створюючи собі ілюзію і наділяючи нашого співрозмовника ще кращими якостями. Дуже швидко таке спілкування може призвести до стійкої думки про те, що ви закохані. При цьому, дуже часто це відбувається навіть в тому випадку, коли співрозмовника не бачили фото один одного.
Як не закохатися в ілюзію, створену власною уявою? Перш за все, спілкуючись в Інтернеті, пам’ятайте, що на іншому кінці дроту знаходиться жива людина. Вона може бути якою завгодно, як красивою, так і не зовсім. Попросіть у свого співрозмовника фото. Якщо він його не висилає – це слугуватиме маячком, що не все так гладко, як вам хочуть представити. Звичайно, краса - не найголовніше, але обман і бажання схитрувати вже роблять портрет вашого віртуального знайомого не таким ідеальним. І не треба шукати виправдання. Вірте тільки фактам, а не своїм вигаданим поясненням того, що відбувається.
Доволі часто, в віртуальних знайомствах існує ризик того, що вас обманюють. Тут дуже просто вислати чуже фото, накинути пару рочків у віці (або збавити) і скласти пару героїчних подій з своєї біографії. Жінки схильні вірити багато чому, а іноді і всьому, що говорять їм чоловіки. Якщо ви піймали себе на тому, що це відбулося і з вами – пора задуматися. Проаналізуйте факти, зіставте їх і запитайте у вашого знайомого про подробиці. Обман легко розкрити, варто лише поставити потрібні питання. А їх жінки теж уміють придумувати, варто тільки подумати.
Після того, як ви побачили фото і дізналися подробиці біографії, можна судити про співрозмовника об’єктивніше. Тепер він - не вигадана ілюзія, а цілком реальна людина. Саме зараз настає момент для рішучіших дій, коли пора переводити знайомство в реальне життя. Чим раніше ви це зробите, тим краще. Познайомившись вже при світлі сонця або романтичних свічок, можна знайти відповіді на багато запитань. Але чим довше затягується спілкування в мережі, тим більше ми знову починаємо ідеалізувати і закохуватися в ілюзію.
Чим довше відбувається спілкування online, тим важче потім зустрітися в житті. Страх показатися “не таким, як в мережі”, виявляється сильнішим. Та і такі відносини, хоч і віртуальні, видаються цілком вичерпними. Не багато хто після 5-6 місяців спілкування наважується на зустріч поза Інтернетом. Хоча є випадки, коли саме після цієї зустрічі пари відразу йдуть до РАГСу. А це означає, що спілкування online має не тільки негативні сторони, але і позитивні. Якщо не піддаватися емоціям, прислухатися до голосу розуму і фактів, які з’ясовуються, можна уникнути душевних страждань.
Чому жінки так часто закохуються в віртуальних знайомих? Тому що бачать в них свій ідеал. Важко не піддатися емоціям і відчуттям, але це необхідно зробити у відносинах з віртуальним знайомим. Інакше, все може виявитися дуже сумно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору