Рівне:

Створення та просування сайтів

У вихідні на Буковині ліквідовано 4 пожежі

Чернівецька область 07-вер, 2010, 10:489 Lobanovskiy 941
О 14:57 3-го вересня до Вижницького райвідділу ГУ МНС в Чернівецькій області надійшло повідомлення про пожежу у сховищі паливно-мастильних матеріалів автозаправної станції у м. Вижниця. До місця події одразу ж було спрямовано бійців двох відділень пожежно-рятувального підрозділу, які за лічені хвилини локалізували, а згодом повністю ліквідували пожежу. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано резервуари з пальним та складські приміщення на суму понад 250 тис. гривень. У результаті пожежі 47-річний тракторист отримав опіки ІІ ступеня 90% тіла. Його було госпіталізовано до Вижницької центральної районної лікарні. Фахівці ГУ МНС встановлюють причину та обставини, які призвели до виникнення загорання.
Наступного дня у м. Чернівці загорівся дачний будинок на вул. Пархоменка. За викликом було спрямовано бійців двох відділень міського пожежно-рятувального підрозділу, які оперативно приборкали полум’я. Причина виникнення пожежі та збитки, завдані вогнем, встановлюються.
По обіді 5-го вересня у с. Недобоївці Хотинського району виникла пожежа у житловому будинку місцевих мешканців. Призвело до неї порушення самими власниками оселі правил пожежної безпеки при облаштуванні електромережі. Пожежу ліквідували працівники Хотинського райвідділу ГУ МНС та місцевої пожежної команди.
Вночі 6-го вересня чернівецьким вогнеборцям довелося ліквідовувати пожежу у дачному будинку на вул. Заставнівській обласного центру. За нетривалий час рятувальники впоралися і з цим завданням.

Майор служби цивільного захисту Олексій Смирнов, центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору