Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронців вчитимуть англійську

Кримінал 09-вер, 2010, 10:119 Lobanovskiy 1 080
Міліція Рівненської області готується до Євро-2012. Вперше в Україні представники органів внутрішніх справ вивчатимуть англійську мову.

Відповідну угоду про співпрацю підписали під час робочого візиту в Острозький район начальник УМВС України в Рівненській області Олег Сало та ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник.
Згідно із домовленістю, цього року 750 рівненських міліціонерів пройдуть курс вивчення англійської мови.
На паритетних умовах керівники освітнього та міліцейського закладів Рівненщини домовилися про налагодження співпраці, яка сприятиме підвищенню кваліфікації міліціонерів, їхньому професійному росту та розвитку матеріально-технічної бази університету. Правоохоронцям організують курси англійської мови на базі “Острозької академії”, а представники органів внутрішніх справ допоможуть альма-матер із облаштуванням науково-дослідної криміналістичної лабораторії.
“Вчитися потрібно постійно. До того ж, незабаром - Євро-2012, і до нас завітають чимало іноземців. А відповіді на запитання, зокрема англійською мовою, як проїхати, куди звернутися, має знати кожен, чи то працівник ДАІ, чи то міліціонер. Тому цей почин, якщо його підтримають у всій Україні, сприятиме іміджу не лише міліції, а й нашої держави в цілому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору