Рівне:

Створення та просування сайтів

Голова Рівненської ОДА серед лідерів рейтингу губернаторів

Рівненська область 13-вер, 2010, 10:389 Lobanovskiy 895
За результатами досліджень тижневика «Коментарі», очільник Рівненщини на другій позиції. Видання не вперше аналізує роботу нинішніх голів облдержадміністрацій. Втім якщо червневий рейтинг зафіксував стартові позиції регіональних керівників, то нинішній - оцінив досягнення нової влади.
Ефективність роботи губернаторів визначали за 20 критеріями, які належать до різних аспектів розвитку економіки й благополуччя громадян (приріст промислового і с/г виробництва, залучення капітальних інвестицій, зменшення боргів населення з оплати ЖКП, приріст кількості працівників, народжуваність та ін.)
Видання констатує, що Василь Берташ вдало скористався стартовими можливостями та зміг не лише зберегти лідерську позицію, а й ще більше обігнати найближчих конкурентів.
Нині Рівненщина перша за приростом реальної зарплати та народжуваністю, на другому місці серед регіонів з найнижчою інфляцією, на третьому-четвертому - за зменшенням заборгованості із зарплати, за доведенням тарифних ставок до рівня не нижче прожиткового мінімуму й за приростом обсягу реалізованих послуг.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору