Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині жінка ударом у серце вбила свого благовірного

Волинська область 15-вер, 2010, 09:409 Lobanovskiy 922
Мати двох дітей укоротила віку благовірному на Волині. Помстилася за лайку та важкі кулаки. Ножем у серце жінка розв'язала проблему сімейних чвар, але тепер їй доведеться відповідати перед законом.
Зранку горілка, ввечері - скандал. Так існувало подружжя останні десять років. І хоча офіційно пара розлучена, по різних оселях не роз’їхалася. Відтак усі п'яні витребеньки татка, бійки, руйнування оселі, дружина з дітворою бачила на власні очі. Міліцію засипали заявами, однак допомагало це мало.
Василь Шинкарик, заступник керівника Горохівського РВ міліції:
- Згідно нашої бази по адмінприводах, неодноразово, 5-6 разів, складалися протоколи як на сімейного дебошира. Також він доставлявся до нас у райвідділ, як сімейний дебошир. Все гладко у них в сім'ї не було.
Після останнього приводу до райвідділку розбишака тиждень сидів тишком-нишком. Коли в чергове перепив, екзекуція над домашніми була ще жорстокішою. Від важкої руки пияка постраждали вже і теща, і навіть прабабця.
Софія Григорівна, родичка загиблого:
- Він її бив, а я там була. Я її не давала бити, він мене попхнув з порогу і давай човпти. Бабу стару побив - може, 78 років. Ребра повибивав на стариках.
Миритися з таким станом справ дружина більше не хотіла. Зібрала чоловікові речі й випхала з хати. Та за кілька днів бешкетник вибачився. Йому повірили, та ба.
Тетяна, підозрювана:
- Кружкою вдарив, почав кидатися, битися. Десь тут губу розбив. Я не знаю - злість чи що то було - обернулася, і що лежало на столі, те й схопила у руки.
- Це був один удар?
- Один, і все.
- І куди попали?
- Прямо в серце.
Налякана вчинком жінка кілька хвилин не могла повірити у те, що сталося. По тому побігла до сусідів викликати правоохоронців та "швидку". Медики констатували миттєву смерть.
Володимир Семенюк, слідчий Горохівського РВ міліції:
- Одне скажу: рана глибока із пошкодженням аорти. Кухонний ніж, звичайний: металеве лезо, пластмасові ручки.
Що ніж потрапив під руку - тепер найбільша жінчина трагедія. Каже, якби не він, усе б обійшлося. А так взяла гріх на душу, ще й малечу сиротами зробила.
Тетяна, підозрювана:
- Я не хотіла. Нехай би жив, йшов у світ. Я не хотіла.
Хотіла чи ні - встановить слідство. Та в міліції кажуть: вину затриманої обтяжує… алкоголь. Під час завдання смертельного удару 37-річному пиякові його кривдниця теж не була тверезою. Тож справедливого вироку Феміди навряд чи уникне.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/09/10/4469
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору