Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненське КРУ виявило порушень на філії «Львівтрансгаз» на 930 тис. грн

Рівненська область 20-вер, 2010, 08:409 Lobanovskiy 1 059
Контрольно-ревізійне управління в Рівненській області провело ревізію фінансово-господарської діяльності Рівненського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів філії УМГ «Львівтрансгаз» ДК «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз України» за період з 01.01.2008 по 01.03.2010 та виявлено фінансових порушень майже на 930 тис. грн.
Зокрема проведено ревізорами аналіз зафіксував, що придбані більше потреби матеріальні ресурси управлінням не використовуються на 209,17 тис. грн. Крім того, в бухгалтерських документах управління обліковувалися придбані запаси на 23,41 тис. грн, які ними не використовуються (неліквіди), та на 452,22 тис. грн матеріальних ресурсів, що підлягають перерозподілу.
Під час проведеного контрольного заходу встановлено, що без проведення відповідних тендерних процедур Рівненським ЛВ УМГ придбано товару на 197,38 тис. грн.
Також ревізори виявили операцію, що підлягає фінансовому моніторингу, яку документально підтвердити неможливо на 223,6 тис. грн з виконаних будівельно-монтажних робіт ТзОВ «Укренергосервіс».
Крім того, у фінансово-господарській діяльності Рівненського ЛВ УМГ встановлено незаконне нарахування внесків до Пенсійного фонду України, факти завищення вартості нематеріальних активів та виконаних робіт тощо.
За результатами ревізії на двох посадових осіб накладено протоколи про адміністративні правопорушення.

Прес-служба КРУ у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору