Рівне:

Створення та просування сайтів

Народний Рух ітиме на вибори самостійно

Актуально 23-вер, 2010, 11:429 Lobanovskiy 1 061
Легендарна партія В’ячеслава Чорновола Народний Рух України у виборах до місцевих органів влади 31 жовтня буде брати участь самостійно.

Народний Рух ітиме на вибори самостійно

Заради єдності демократичних сил рухівці ось уже більше десятка років працювали на благо України в складі блоків. Але сталося так, що керівники цих блоків лише використовували авторитет Руху для задоволення власних меркантильних амбіцій. Варто нагадати, що коли Рух останній раз самостійно брав участь у виборах – у 1998 році, – жителі Рівненщини віддали йому майже третину голосів.
Тиждень тому рухівці, зібравшись на раду з нагоди 21-ої річниці створення Руху, заявили про повну мобілізацію сил заради здобуття гідного результату на виборах 31 жовтня. “Українська політика дуже насичена партійними брендами, - зазначив, звертаючись до рухівців, голова Рівненської обласної організації Народного Руху України Валентин Королюк (на фото).
– Політичні проекти створюються “під вибори”, а після виборів, прийшовши до влади, втрачають будь-яку відповідальність перед людьми, які за них голосували. Натомість Рух – не політпроект. Ми вже понад двадцять років працюємо для людей, відстоюючи національні цінності. Рух здобув українську свободу, і я упевнений, ми її відстоїмо”.
Опісля засідання рухівці пройшлися ходою до пам’ятної дошки В’ячеславу Чорноволу на однойменній вулиці у Рівному, поклали квіти і вшанували героя хвилиною мовчання. Згодом відбувся невеликий мітинг. “Вже зараз різні соціологічні опитування свідчать, що Рух долає тривідсотковий бар’єр у ради різних рівнів на Рівненщині. Але ми ставимо для себе набагато амбітніші цілі. Вірю, що мешканці славної Рівненщини зроблять правильний вибір”, - сказав у своєму виступі Валентин Королюк.
…Біля пам’ятної дошки Чорноволу по-особливому відчуваєш гостроту і правильність слів Героя України: “Усією державою і кожен сам по собі вчимося покладатися лише на себе”. Відтак відповідальний і правильний вибір 31 жовтня – шлях до покращення життя громад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору