Рівне:

Створення та просування сайтів

КРУ виявило фінансові порушення

Кримінал 23-вер, 2010, 11:469 Lobanovskiy 1 065
Контрольно-ревізійне управління у Рівненській області виявило неефективне використання коштів у Городищенській виправній колонії №96 на майже 741 тис. грн.
Підприємство, порушуючи норми законів “Про житлово-комунальні послуги” та “Про питну воду та питне водопостачання”, на послуги з водопостачання та водовідведення затвердило тарифи, які не покривали понесені витрати.
Як результат, підприємство у ревізійному періоді втратило можливість додатково отримати 340,7 тис. грн. доходів.
Окрім того, у 2008 році підприємство реалізовувало готову продукцію (бруківка, костюми, рукавиці, контейнери під сміття) за цінами, що не покривали їх повної собівартості. В результаті втрачено майже 100 тис. гривень доходу.
Про результати проведеного контрольного заходу проінформовано прокуратуру Рівненського району.

* * *
Контрольно-ревізійне управління в Рівненській області провело ревізію фінансово-господарської діяльності Рівненського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів філії УМГ “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” за період з 01.01.2008 по 01.03.2010. Виявлено фінансових порушень майже на 930 тис. грн.
Зокрема, проведений ревізорами аналіз зафіксував, що матеріальні ресурси, яких придбали більше, ніж потребували, витративши 209,17 тис. грн., управління не використовує. Крім того, в бухгалтерських документах управління обліковувалися придбані запаси на 23,41 тис. грн, які не використовуються (неліквіди), та на 452,22 тис. грн. матеріальних ресурсів, що підлягають перерозподілу.
Також встановлено, що без проведення відповідних тендерних процедур Рівненський ЛВ УМГ придбав товар на 197,38 тис. грн.
Також ревізори виявили операцію на 223,6 тис. грн, що підлягає фінансовому моніторингу, яку документально підтвердити неможливо, з виконання будівельно-монтажних робіт ТзОВ “Укренергосервіс”.
Крім того, у фінансово-господарській діяльності Рівненського ЛВ УМГ встановлено незаконне нарахування внесків до Пенсійного фонду України, факти завищення вартості нематеріальних активів та виконаних робіт тощо.
За результатами ревізії на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору