Рівне:

Створення та просування сайтів

Студенти знайомилися з санаторно-курортною галуззю

Суспільство 23-вер, 2010, 12:459 Lobanovskiy 1 099
Медичну і санаторно-курортну галузі України та Рівненщини, перспективи їх розвитку, новітні методики у медицині, діяльність санаторію „Червона калина”, а також загальний стан здоров’я людей і шляхи його покращення обговорювали у Рівному.

Прес-конференція за участю головного лікаря санаторію „Червона калина” Миколи Сивого відбулася у Студентському інформаційному агентстві Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С. Дем’янчука.
За словами Миколи Сивого, для того, щоб рівень здоров’я українців був на належному рівні, потрібно не лише всебічно підтримувати медицину, але і розвивати санаторно-курортну галузь.
- Не можна зупинятися на якомусь одному пункті роботи, який вже пройдений і відомий, - зазначив Микола Сивий . – Потрібно постійно працювати, вдосконалюватися та розвиватися. Тому нині у „Червоній калині” впроваджуються передові ідеї інтегральної медицини, яка включає в себе не лише відомі постулати і народні методи лікування, але й методи космічної медицини та інші нетрадиційні способи лікування. Базується така медицина на поєднанні основ старовинної філософії Тибету, Китаю, Японії, досягнень сучасної науки, електроніки, лазерної техніки, комп’ютерних розробок. Всього в санаторії запроваджено 130 найменувань процедур.
Сам лікар вже 50 років працює у цій галузі. За час медичної практики як хірург провів 1100 операцій. Окрім хірургії, Микола Сивий поєдав навики акушера-гінеколога та ренгенолога. Нині він - заслужений лікар України, кавалер ордена “За заслуги” III ступеня, лауреат Державної премії України, а також пише вірші, співає, багато працює, любить життя та своїх пацієнтів.
А тим, хто хоче бути здоровим, пан Сивий радить любити себе, берегти здоров’я, активно жити та займатися спортом, бути творцем власного життя і того, що навколо тебе, мати бажання працювати та боротися за власні цінності.

Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору