Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 14-чер, 2007, 21:089 prov 1 225
Гоща

У районі відбувся перший зліт членів дитячої громадської організації «Козаченьки». Діти з різних сіл змагалися у різноманітних видах козацьких ігор, варили куліш, співали пісні тощо. Вони відвідали могилу загиблого вояка УПА, що знаходиться в лісі. Приємною несподіванкою був для них приїзд на зліт відомої спортсменки, чемпіонки світу з кікбоксингу Христини Стецької.


Дубно

Нині в Дубні на черзі в дошкільні навчальні заклади перебуває 700 дітей. Аби поліпшити ситуацію, була задумка використати під дитсадок звільнені військові казарми. Та жодне з приміщень не відповідає належним санітарно-гігієнічним вимогам, а переобладнання їх обійдеться в чималу копійку. На думку міських посадовців, краще збудувати новий дитсадок. Буде підтримано також ініціативу відкрити приватний дошкільний заклад.


Острог

7 червня в Острозі відбулося святкування Дня міста. В урочистостях взяли участь делегації з міст Сандомир, Берунь (Республіка Польща), Еммендінген (Німеччина). Цього ж дня Острозький міський голова Т.Пустовіт і бургомістр Сандомира Є.Боровскі підписали Угоду про партнерство та співдружність.


Рівне

На Рівненщині створено обласну комісію з питань утилізації або знищення неякісних або небезпечних алкогольних напоїв та тютюнових виробів під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юрія Благодира. Головним завданням комісії є прийняття рішення щодо утилізації або знищення неякісної чи небезпечної продукції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору