Рівне:

Створення та просування сайтів

Переможний вояж до Севастополя

Спорт 23-вер, 2010, 14:039 Lobanovskiy 1 012
Черговий матч чемпіонату України з футзалу МФК “Кардинал-Рівне” проводив на виїзді. Приємно, що перший виїзний поєдинок оновлена команда провела на відмінно. У Севастополі рівняни взяли гору над місцевим “ПФС” — 6:3 (1:1).


Переможний вояж до Севастополя


Господарі змогли витримати шквал атак гостей лише у першому таймі. Саме севастопольці першими повели у рахунку (на 12 хвилині відзначився Олексій Яблонський). Проте через шість хвилин Михайло Волянюк поновив рівновагу. Найцікавіше на майданчику відбувалося після перерви.
У другому таймі господарі знову вийшли вперед. На 25 хвилині Віктор Бакум пробив Віталія Дєнюжкіна. Такий перебіг подій не знітив рівнян. Підопічні Юрія Баховського заграли активніше, і це принесло свій результат. На 30 хвилині Михайло Волянюк знову поновив рівновагу. Через хвилину спортсмени МФК “Кардинал-Рівне” послав “ПФС” у нокаут. Володимир Сондак та Юрій Когут впродовж хвилини двічі вразили ворота господарів. Довершили перемогу над севастопольцями Сергій Піддубник (34 хвилина) та Михайло Волянюк. Все, на що спромоглися господарі, то, це скоротити різницю на останній хвилині. Віктор Бакум встановив остаточний рахунок.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Кардинал-Рівне”:
— Ми серйозно поставилися до гри із севастопольським „ПФС”. Для нас це була перша виїзна зустріч, а для господарів — домашня у нинішньому сезоні. Ми налаштовувалися на непросту гру. Так і вийшло. Пропустили першими. Потім зрівняли рахунок. У другому таймі Михайло Волянюк не забив шестиметровий і відразу ми пропустили. Гравці витримали удар і змогли забити три м’ячі. При рахунку 4:2 стало легше, та й хлопці піймали кураж — їх було вже не зупинити. За рахунку 5:2 замість воротаря випустив польового гравця. Забили ще один гол, і наприкінці зустрічі господарі реалізували шестиметровий удар. Ми дуже раді перемозі, адже вона була здобути на виїзді. У Севастополі дуже специфічний зал, в якому важко грати. Когось з гравців відзначити не буду — всі зіграли добре, дружньо та весело. Дякую їм за це.
Результати решти ігор: “Енергія” — “Ураган” — 1:3, “Тайм” — “Локомотив” — 4:7, “Моноліт” — “ТВД” — 2:1, МФК “Шахтар” — “Єнакієвець” — 2:4.
Після трьох турів підопічні Юрія Баховського набрали шість очок і перебувають на третій сходинці турнірної таблиці. Лідирує єнакіївський “Єнакієвець” — 7 пунктів. Вчора МФК “Кардинал-Рівне” вдома зустрічався із харківським “Монолітом”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору