Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині учень помер після уроку з української мови

Рівненська область 24-вер, 2010, 08:579 Lobanovskiy 1 769
17-річний 10-класник помер після уроку в одній зі шкіл Рівненщини. Причина - серцева недостатність, хоча медогляд показав, що хлопець був здоровим.


На Рівненщині після уроку з української мови та літератури помер учень 10-го класу. Про це повідомив прокурор Корецького району Рівненської області Олексій Парфенюк.
"Ця трагедія сталась у селі Користь Корецького району. У навчальному закладі була перерва між четвертим та п'ятим уроками. Учні вийшли в коридор. 17-річний школяр встав та несподівано для всіх впав. Коли туди приїхала швидка допомога, юнак був мертвим. За попередньою версію, причиною смерті стала серцева недостатність", - розповів він.
"Впродовж дня, за словами учнів та вчителів, потерпілий на стан здоров'я не скаржився. Напередодні події він пройшов медичний огляд у Корецькій центральній лікарні. Загальний висновок – соматично здоровий, фізична група – спеціальна", – додав Парфенюк.
Нагадаємо, це не перший випадок смерті учнів у школах. Зокрема, у травні в селі Стара Некрасівка на Одещині на уроці фізкультури помер 15-річний дев'ятикласник. Причиною смерті було названо мозкову кому і крововилив у стовбур головного мозку. Учень також незадовго до смерті пройшов медогляд і був визнаний здоровим.
Незадовго після цього Мінохорониздоров'я заявило про те, що в Україні росте хворе покоління дітей, і переважна більшість школярів мають хронічні захворювання.
Міністерство освіти та науки, у свою чергу, заявило про намір проводити медичне обстеження всіх школярів для запобігання таким трагічним випадкам.

ТСН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору