Рівне:

Створення та просування сайтів

Посварився зі своєю пасією, а перепало двом рівнянам

Рівненська область 04-жов, 2010, 11:099 Lobanovskiy 935
Прожити у мирі та злагоді вдається далеко не всім парам, незалежно — офіційний це чи громадянський шлюб. Конфлікти часто-густо виникають навіть через дрібниці і з’ясувати, хто на той момент правий чи винний, не може навіть сама пара. А що вже казати про правоохоронців, яких регулярно «втягують» у свої чвари рівняни.
Спільне проживання між однією рівненською парою скінчилося 27 вересня. Саме цього дня Світлана покинула свого співмешканця Сергія. Чоловік кинувся наздоганяти жінку, яка вже в той час стояла з речами на вулиці. Розлючений не на жарт, він ніяк не хотів змиритися із тим, що від нього пішла його пасія. Відтак «під гарячу руку» потрапили двоє рівнян, які мимоволі стали свідками побутової сварки на вулиці Рівного, куди вона перенеслася із квартири. Стусани роздратованого співмешканця дісталися двом ні в чому не повинним чоловікам.
— 27 вересня о 21 годині до чергової частини Рівненського МВ УМВС в Рівненській області надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги, що у м. Рівне по вул. Млинівська невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження двом місцевим жителям Тарасу та Миколі. Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що звичайна, на перший погляд, сварка перенеслася на вулицю, в результаті якої потерпіли невинні люди, – коментує начальник відділу карного розшуку Рівненського МВ Юрій Зімка. – Згодом працівники міліції встановили особу чоловіка, який наніс тілесні ушкодження. Ним виявився 34-річний рівнянин Сергій, в якого того вечора виник конфлікт зі співмешканкою, 43-річною рівнянкою Світланою. Жінка, зібравши свої речі, покинула помешкання, а розлючений чоловік пішов слідом.
На цей момент працівники міліції проводять дослідчу перевірку.


Вікторія ІВАШИНЮТА, Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору