Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівські міліціонери затримали двох «спекулянтів», котрі впродовж тривалого часу заготовляли макову соломку

Львівська область 05-жов, 2010, 10:599 Lobanovskiy 739
Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівщини затримали двох мешканців Волині, які займалися заготівлею макової соломки. Правоохоронці вилучили у них майже 10 кілограмів зілля. Вартість такої партії дурману - понад 20 тисяч гривень.
«Зловмисники займалися наркобізнесом три роки. Спочатку купували мак у селян. Далі перемелювали його та продавали вже вдвічі дорожче», - розповів заступник начальника УБНОН ГУМВС України у Львівській області Сергій Кусько.
Одного зі злочинців затримали на території Львівщини. За його спільником довелось їхати на Волинь.
У будинку підозрюваного оперативники майже одразу натрапили на пакет із головками маку. Господар оселі став відхрещуватись від знахідки. Мовляв, ні сном, ні духом не відає, звідки у домі з’явилося «зілля».
Такі відмовки правоохоронців не здивували. Як і те, що за чоловіка миттю заступилася дружина. Стала переконувати, що то мак – із власного городу, який начебто вона берегла собі на ліки.
Втім, за кілька хвилин у домі та в господарських приміщеннях працівники міліції знайшли ще кілька схованок із дурманом. Таку знахідку говірлива господиня пояснити вже не змогла.
Загалом, у затриманих знайшли близько десяти кілограмів зілля. За цінами «чорного ринку» така партія макової соломки коштує понад двадцять тисяч гривень.
Проти зловмисників вже порушили кримінальну справу. Триває слідство.

Галина Лемішко, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору