Рівне:

Створення та просування сайтів

Усередині сумки

Я + Ти 07-жов, 2010, 10:379 Lobanovskiy 7 830
Говорять, в дамській сумочці можна загубити державу. Чоловіки люблять жартувати над безладом в жіночих “торбинках”, не підозрюючи, що це може багато розповісти про характер власниці сумки.

Стиль “хаос”. В сумочці речі першої необхідності лежать на дні. Щоб розшукати записник, доводиться витратити немало часу. Очевидно, власниця такої сумочки живе під девізом “Жодних проблем!”. Вона дружелюбна, привітна, проте може підвести будь-кого, забувши про обіцянку, і не побачивши в цьому нічого поганого.
Стиль “зразковий порядок”. Тут сумочка - повна протилежність попередньої. Все, що потрібно, завжди під рукою. Сама сумочка ніколи не буде яскравого відтінку - м’які кольори і строгі форми. Її власниця - активна і надійна, коректна і ввічлива, а також упевнені в собі.
Стиль “колекційна сумочка”. Використані квитки в кіно і театр, зім’яті рецепти, проспекти, гудзики, вирізки з газет і журналів, конверти, листи, фотографії – це тільки мала частина того, що лежить у цій сумці. Її власниця мрійлива і непрактична.
http://lady.if.ua/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору