Рівне:

Створення та просування сайтів

Завершили змагання перемогою

Спорт 07-жов, 2010, 11:399 Lobanovskiy 945
У неділю на рівненському стадіоні технічних видів спорту відбулася заключна календарна гонка чемпіонату України УЛС-2010 зі спідвею. Місцевий СК “Каскад” впевнено здолав львівський “СКА-Фаворит” — 51:40.


Гості чинили опір до шостого заїзду (рахунок був 15:15). На більше у них не вистачило сил. Господарі досить впевнено провели кінцівку гонки і здобули перемогу. У рівнян очки привозили: Рафал Оконєвскі — 17, Олександр Бородай — 14, Мацей Куцяпа — 13, Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович — по 3 і Павло Кондратюк — 1. У гостей наступний доробок — Кирило Цуканов та Павло Месьонц — по 12, Володимир Дубінін — 8, Петро Дим — 7, Михайло Онешко — 1.
Сергій Дем’янков, президент СК „Каскад”:
— Ліга відбулася наперекір всьому. В порівнянні з першим сезоном помітні зміни в УЛС на краще, у тому числі і у нас. Так, з кожною гонкою додає Ярослав Полюхович, який демонструє стабільність.
Олександр Лятосинський, голова трекової комісії федерації мотоспорту України:
— У другому чемпіонаті УЛС є свої мінуси та плюси. Щодо першого, то шкода, що ми втратили одну команду — мова йде про „Ураган”. А одним з позитивних моментів можна відзначити те, що у нас починають з’являтися перспективні юніори, у яких у сезоні було більше стартів, ніж минулих років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору