Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківській області викрили організовану злочинну групу, що займалась розбійними нападами

Івано-Франківська область 11-жов, 2010, 09:459 Lobanovskiy 864
Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області викрили організовану злочинну групу, учасники якої з метою пограбування скоїли розбійний напад на будинок подружжя підприємців. Організував та очолив ОЗГ мешканець Львівщини, раніше судимий за крадіжки, розбійні напади та грабежі. Також до злочинної групи увійшли двоє чоловіків, які також притягувались до кримінальної відповідальності.
Встановлено, що учасники ОЗГ у травні цього року переслідуючи корисливі мотиви вирішили здійснити напад на помешкання сім’ї підприємців, що мають власний магазин. Дізнавшись про наявність у останніх великої суми коштів зловмисники розробили спільний план пограбування житла потерпілих. Для скоєння злочинного замислу зловмисники озброїлись газовим пістолетом, ножем, камуфляжними куртками та шапками-масками.
Так, вночі грабіжники розбили скло на цокольному поверсі будинку, проникли у помешкання подружжя та зв’язали їх за допомогою пластикових хомутів. Однак, заволодіти коштами жильців нападникам не вдалося, з вікна другого поверху будинку вискочила дочка потерпілих та стала кликати на допомогу сусідів. З метою уникнути затримання, нападники втекли з місця події.
Наразі всі учасники ОЗГ затримані. Відносно них слідчим відділом УБОЗ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – взяття під варту.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору