Рівне:

Створення та просування сайтів

Більше тисячі підприємств Рівненщини зменшили борги перед Пенсійним фондом

Рівненська область 13-жов, 2010, 08:459 Lobanovskiy 865
Це результат спільної роботи влади та головного управління Пенсійного фонду України в області. Про це прозвітували на розширеному засіданні колегії. Присутній на заході заступник голови облдержадміністрації Юрій Кічатий подякував фахівцям за результативну роботу – наповнення пенсійного бюджету та своєчасну виплату пенсій усім жителям області.
Так, за 9 місяців цього року до пенсійного бюджету області мобілізовано майже півтора мільярда гривень (1486,6 млн. грн.) власних коштів, що майже на 20 відсотків більше ніж торік. Зросли й суми виплат – після проведених перерахунків, середній розмір пенсії становить 963 гривні, що на 11 відсотків більше ніж на початок року.
Проте працювати ще є над чим, зауважує Юрій Кічатий. Пенсійний фонд України недоотримав майже 35 мільйонів гривень внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Здебільшого боргують райони, в яких не залучилися підтримкою виконавчої влади. Натомість прикладом тісної співпраці є погашення недоїмки попередніх періодів на понад 32 мільйони гривень, констатує заступник голови облдержадміністрації. Зокрема, цьогоріч 591 платник повністю погасив борг перед Пенсійним фондом, а 606 зменшили заборговані суми.

Рівненська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору