Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині спіймали п’яного мотоцикліста, який збив пішохода і втік з місця аварії

Хмельницька область 13-жов, 2010, 09:009 Lobanovskiy 959
Справжня погоня розігралась нещодавно в селі Довжок Кам’янець-Подільського району: працівники Державтоінспекії переслідували мотоцикліста, який збив пішохода і втік з місця події.
Працівники ДАІ чергували далеко від місця пригоди, тому спочатку зафіксували тільки значне перевищення швидкості водієм мотоцикла. Порушник проігнорував вимогу патрульного зупинитись і тільки додав «газу». Інспектор Володимир Гординський встиг помітити, що в нього розбитий шолом і голова в крові. Міліціонери одразу почали переслідування мотоцикліста, передавши повідомлення про порушника колегам. Ще один екіпаж ДАІ, який чергував на іншому кінці села, виїхав назустріч втікачеві. Після тривалої погоні працівникам міліції все-таки вдалось притиснути й зупинити зловмисника біля одного з сільських парканів. Той, не довго думаючи, кинув свій транспортний засіб і надумав утікати подвір’ями, але інспектори все ж впіймали порушника.
Від водія страшенно тхнуло спиртним. Свій дивний зовнішній вигляд він пояснив тим, що його побили в барі. У порушника не було з собою жодних документів, крім перепустки на Довжицький спиртзавод, де він працює слюсарем. Під час оформлення протоколу за перевищення швидкості працівники ДАІ отримали повідомлення про збитого пішохода. Один екіпаж залишився оформлювати документи, а інший вирушив на місце аварії.
Біля потерпілого перебував водій МАНу, який був свідком аварії. Він розповів, що мотоцикліст виїхав на узбіччя і збив пішохода, більше того, від удару він сам упав, але швидко піднявся і поїхав далі, а до потерпілого навіть не підійшов.
Постраждалий пішохід з чисельними тілесними ушкодженнями був доправлений у реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Мотоцикліста теж відвезли у лікарню — для освідування на стан алкогольного сп’яніння. У крові останнього виявлено 2,1 проміле алкоголю. Затриманий свою вину заперечує, але факти говорять самі за себе і порушник все ж буде відповідати перед законом.

Катерина ШУПРИГАН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору