Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному сусід зарізав сусіда

Рівненська область 13-жов, 2010, 09:019 Lobanovskiy 1 098
Погодні умови наразі сприяють тому, аби насолодитися останніми осінніми теплими днями. Компанія із трьох чоловіків вирішила цієї неділі скористатися такою нагодою і поговорити про життя насущне у дворі будинку на вулиці Костромській Рівного. Для цього і місце підходяще знайшлося - лавка. А на ній одразу ж з'явилася і оковита. Без неї ж бо вдовольнитися сповна неможливо. Тільки от розум під час розпивання алкоголю втрачається повністю, а будь-яке сказане образливе слово сприймається в штики. І, аби відстояти свою честь, у захмелілій голові виникає план помсти. Для одного із рівнян той вечір закінчився криваво.
Достеменно поки не з'ясовано, за які такі нанесені образи 34-річний рівнянин поплатився життям. Проте відомо одне - сусід зарізав сусіда кухонним ножем. Адже всі троє чоловіків - учасників тієї злощасної пиятики - мешкали поруч у сусідніх будинках.
Як повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області - начальник кримінальної міліції УМВС в Рівненській області Микола Хватаймуха, між членами компанії стосунки були не надто приязні. Через надмірне вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт. Скривджений образами свого сусіда, один із них у певний момент відлучився додому ніби то за цигарками. Натомість знав чітко за чим іде - кухонним ножем. Повернувшись на місце «відпочинку», дочекався, коли другий сусід піде додому, наніс своєму безпосередньому кривднику ножові поранення, які були несумісні із життям.
- Підозрюваний у вбивстві - раніше судимий за розбій. Наразі він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), - резюмував Микола Хватаймуха.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору