Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині виготовлятимуть бруківку для модернізації залізничних вокзалів під Євро-2012

Рівненська область 18-жов, 2010, 09:029 Lobanovskiy 857
У селі Пугач Сарненського району відкрито цех із виготовлення гранітної бруківки. Символічну стрічку перерізали голова облдержадміністрації Василь Берташ і генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк. На урочистості з цієї нагоди з’їхалося чимало поважних гостей та зійшлося все село. Для місцевих жителів запуск нового виробництва став справжнім святом, оскільки підприємство Клесівське кар’єроуправління, яке є структурним підрозділом Державного підприємства «Управління промислових підприємств державної адміністрації залізничного транспорту України», вже 5 років не працювало. Водночас Укрзалізниця, реконструюючи вокзали під Євро-2012, витрачала на бруківку 15-20 мільйонів гривень щорічно, констатує її генеральний директор Михайло Костюк. І додає, що якість продукції не виправдовувала сподівань. Тому Укразалізниця інвестувала в будівництво та оснащення цеху з виготовлення гранітної бруківки майже 4 мільйони гривень. Відтепер для оновлення посадкових площадок, привокзальних і вокзальних площ використовуватимуть екологічно-чисту та надійну продукцію Рівненщини, твердять залізничники.
Голова облдержадміністрації Василь Берташ привітав зі святом інвесторів, будівельників та працівників нового цеху. «Промисловий потенціал Рівненщини зростає, а разом із ним поліпшується добробут жителів області. Переконаний, що природні багатства Сарненського району і працелюбність робітників сприятимуть розширенню підприємства», - зазначив очільник Рівненщини та запевнив, що обласна та районна влада цьому всіляко сприятимуть.
Оглянувши нове виробництво та кар’єр, Василь Берташ і Михайло Костюк обговорили плани щодо нарощення потужностей підприємства. Так, вже на 2011 рік запланований запуск ІІ черги. А це додаткових 50 робочих місць до 20 вже створених.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору