Рівне:

Створення та просування сайтів

Хто вкоротив віку 28-річному острожанину?

Рівненська область 18-жов, 2010, 09:209 Lobanovskiy 1 006
Для острожан вулиці Вишенського видався тривожним. Там о 8.30 місцевий житель Іван повідомив працівників міліції Острозького МВ УМВС про те, що у будинку він виявив мертвим 28-річного Миколу.
— Близько 9 години ранку в чергову частину Острозького райвідділу надійшло повідомлення місцевого жителя, що по місцю проживання виявлено труп громадянина з ознаками насильницької смерті. Була сформована слідчо-оперативна група. Приїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що цей громадянин проживав один, зловживав спиртними напоями. До нього часто навідувалися побратими по чарці, — коментує начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь Забейда. — Одна із сестер загиблого повідомила, що востаннє бачила свого брата три тижні тому. Що сталося у його помешканні, вона сказати не може, адже її брат був непрацюючим, тому хапався за будь-яку роботу, аби заробити собі на життя. Що ж могло статися у його будинку – поки що невідомо.
Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від масивної крововтрати. Особа підозрюваного встановлена, проте ще не затримана.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору