Рівне:

Створення та просування сайтів

Вівчарка допомогла острозьким міліціонерам знайти вбивцю

Рівненська область 19-жов, 2010, 09:399 Lobanovskiy 1 003
Звістка про зухвале вбивство одного із місцевих мешканців сколихнула все місто Острог. Жертвою став 38-річний Микола, який частенько зловживав спиртними напоями у компанії побратимів по чарці.
Завдяки оперативності та професіоналізму острозьким міліціонерам вдалося швидко розкрити цей зухвалий злочин. Щоправда у цьому їм допомогла досвідчена німецька вівчарка Кармен.
Собака разом із кінологом сержантом міліції Олександром Климчуком пройшли по сліду незнайомця майже півтора кілометри. Кармен, яка вже впродовж двох років несе службу із Олександром, привела на смітник поміж будинками. Втім там слід підозрюваного обірвався.
Як з’ясувалося пізніше, підозрюваний у вбивстві частенько збирав там пляшки та металобрухт, заробляючи таким чином собі на життя. Перевіривши місце проживання його батьків, міліціонери дізналися, що підозрюваний давно веде бродячий спосіб життя, тому впродовж наступних двох днів обшукували місця скупчення осіб з девіантною поведінкою. Та саме на тому ж смітнику, куди привела вівчарка Кармен, і знайшли 39-річного В’ячеслава.
— Конфлікт між чоловіками виник через 30 гривень, які нібито потерпілий 38-річний Микола забрав у затриманого. Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та дає свідчення. Проводяться слідчі дії, — прокоментував начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь Забейда.

Вікторія АНТОНОВА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору