Рівне:

Створення та просування сайтів

Не словом, а ділом

Особливий погляд 22-жов, 2010, 10:189 Lobanovskiy 1 131
Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони, народний депутат України, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко відвідав нашу область з робочою поїздкою, у рамках якої відбулися зустріч з прихильниками та активістами партії у Рівному, а також зустрічі з мешканцями Костополя та Дубровиці.

Народний депутат переконаний, що дії опозиційних партій можуть бути ефективними лише тоді, коли опиратимуться на думку та позицію суспільства.
- „Громадянська позиція” відрізняється від інших політичних сил тим, що принципово відстоює моральність, відповідальність та професійність, - зазначив Анатолій Гриценко. - Я сповідую принцип: роби як я, бо впевнений, якщо хочеш щось змінити, слід починати з себе і цим самим подавати приклад для інших. Тому наша партія не просто критикує, а й показує, як можна виправити ситуацію. Люди, які йдуть у місцеві ради від „Громадянської позиції”, повинні високо тримати планку моральності, відповідальності та професійності. Адже саме цього не вистачає у владі. Я - людина, яка тримає своє слово. Я не переміг на президенських виборах, але у мене була програма, яку виконую. Як депутат я вніс законопроекти на виконання цієї програми. Зокрема, законопроект щодо скасування обов’язкового державного технічного огляду транспортних засобів, ліквідацію податкової міліції, повернення десятирічок у школи, виклав низку програм на підтримку малого та середнього бізнесу і зареєстрував відповідні законопроекти. Їх не прийняли, натомість просувають свій податковий кодекс.
Щодо об’єднання зусиль в інших питаннях, лідер “Громадянської позиції” відмітив, що орієнтує свою політичну силу та її партійців на максимальну координацію дій у виборчих комісіях з тими партіями, які належать до опозиції незалежно від їх назви.
- Я переконаний, що вже і президент зрозумів, що з цією командою він не зробить запланованого, зазначив Анатолій Гриценко. - Тому прогнозую кардинальні зміни в уряді. Скоріше за все, вони настануть по завершенні виборчої кампанії. Якщо ж залишаться на своїх посадах люди, які керують правоохоронними органами, фінансово-економічним блоком, податковою адміністрацією, то не варто розраховувати на краще. А те, що Янукович вніс зміни до 32 законів, цим самим перебравши на себе практично всі повноважння це брутально, і „Громадянська позиція” разом з дев’ятьма іншими опозиційними партіями зробила спільну заяву, де вимагає розпоску Конституційного суду у його нинішньому складі та проведення дострокових виборів презедента і парламенту у березні наступного року. Адже зараз суду як такого немає, а парламент і презедент обиралася на основі іншої Конституції, під інший обсяг повноважень та навіть на інший термін. Тому варто пройти ще раз через довіру людей. А за все, що відбувається в країні, як за успіхи, так і за провали, відповідальність несе одноосібно Віктор Янукович.
Також у Рівному Анатолій Гриценко представив перші п’ятірки до обласної та міської рад. Зокрема, серед депутатів, які балатуються в облраду “Громадянську позицію” представляють журналіст, підприємець Василь Туз, бізнесмен Сергій Сечко, журналіст Ольга Дем’янчук, науковець Олександр Субот, лікар Володимир Герасимчук. На чолі списку до Рівненської міської ради — генеральний директор ТОВ “АгроКлондайк” Володимир Воронюк, підприємець Руслан Мальований, голова правління кредитної спілки “ЗахідКапітал” Олександр Бахмачук, директор ВАТ “Едектроніка-сервіс” Олег Маркуц та підприємець Ігор Дорощук.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору