Рівне:

Створення та просування сайтів

Пам’ять Степана Дем’янчука вшанували у Рівному

Особливий погляд 22-жов, 2010, 12:379 Lobanovskiy 1 127
Педагогічне життя України та світу протягом двох днів - було зосереджене у Рівному. Четверта міжнародна науково–практична конференція “Методологія, теорія, технології”, присвячена 85–річчю з дня народження Степана Дем’янчука відбулася в обласному центрі на базі Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С. Дем’янчука.


Науковці обговорили широкий спектр важливих питань в галузі освіти та педагогіки, аспекти майбутньої співпраці, створення загальних науково-педагогічних шкіл вищої освіти, спрощення подолання кордонів студентами та викладачами дружніх закладів освіти та мовні питання. А також вищі професійні спрямування навчальних планів, зміст певних навчальних дисциплін, певні моменти методології впровадження навчального процесу.
Як зазначив ректор Міжнародного економіко-гуманітарного університету С. Дем’янчука Анатолій Дем’янчук, метою заходу було знайти спільні шляхи вирішення тих проблем і завдань, які постали сьогодні перед педагогічною спільнотою.
- Інтерес до вищої школи, до її розвитку пов’язаний з тим, що сьогодні, практично у всій Європі проходить дискусія з напрямів розвитку вищої школи, централізації напрямків спеціалізації спеціальностей, наповненні новим змістом сучасного розвитку вищої школи і підготовки висококваліфікованих спеціалістів, - розповів Анатолій Дем’янчук. - Ця конференція відмінна від інших тим, що проходить спільно із провідними навчальними закладами не тільки України, але й світу. Зокрема, такими, як Національна академія педагогічних наук України, Інститут вищої освіти АПН України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова та Міжнародний економіко-гуманітарного університету імені академіка С. Дем’янчука.
У роботі конференції взяли участь також фахівці з Польщі, Росії, Угорщини, Німеччини, Фінляндії, Литви, Білорусії, Словаччини та Бельгії.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору