Рівне:

Створення та просування сайтів

На захист інвалідів

Актуально 04-лис, 2010, 11:409 Lobanovskiy 988
Студенти “Острозької академії” реалізовуютьють всеукраїнський проект, спрямований на зміну ставлення суспільства до людей із обмеженими можливостями.

До 15 грудня у 8 містах України відбудуться покази італійського фільму в рамках соціального проекту стипендіатів “Завтра.UA”.
Проект з прав людини “Дитина з Місяця”, спрямований на зміну ставлення суспільства до осіб-інвалідів, був започаткований студентами 10-ти українських університетів на Молодіжному Форумі Стипендіальної програми “Завтра.UA” Фонду Віктора Пінчука, що відбувся під Києвом з 17 по 20 травня 2010 року. Проект передбачає показ фільму-мелодрами “Дитина з Місяця” – реальної історії про життєвий шлях юнака-інваліда – у десяти ВНЗ України та проведення дискусій про дотримання в Україні прав людей з обмеженими можливостями.
Фільм “Дитя з Місяця” італійського режисера Джанфранко Альбано неодноразово ставав призером престижних міжнародних телевізійних фестивалів, здобувши у 2007 році призи “Юнеско-Амаде” у Монте-Карло, “Золота Магнолiя” в Шанхаї та приз “Золота Олива” за кращий художнiй фільм у м.Бар, Чорногорiя.
Логічним підсумком проекту, метою якого є підвищення рівня толерантності серед молоді і привернення уваги до проблем людей з обмеженими можливостями в Україні, стане прес-конференція в місті Києві, приурочена до Міжнародного дня інвалідів, протягом якої команда “Дитини з Місяця” презентуватиме буклети із результатами проекту.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору