Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне

Що новенького? 04-лис, 2010, 12:219 Lobanovskiy 915
Понад 70 виробників та агропереробників ярмаркували на Набережній.
Їх запросила обласна влада, аби рівняни змогли придбати якісну та дешевшу сільськогосподарську продукцію. Як і обіцяли організатори, асортимент був не меншим, аніж на трьох попередніх торгах, а ціни – нижчі.
Наприклад, за моркву, столовий буряк та цибулю селяни просили майже на третину менше, ніж перекупники, відтак, розпродали по 10 тонн цих продуктів. Розкупили рівняни й 13 тонн цукру, який був дешевший на 17 відсотків. Менше на 18 % платили покупці за кілограм борошна вищого ґатунку та на 23 % дешевшими були яйця курячі.
Дещо втратила популярність картопля. Загалом на попередніх торгах її розпродали понад 250 тонн. Цього ж разу міські жителі докупили ще 20 тонн, стільки ж розібрали капусти. Розійшлася також тонна гречаної крупи, кілограм якої цінили по 10.50-11.00 грн.
Ініціював проведення сільськогосподарських ярмарків у Рівному голова облдержадміністрації Василь Берташ, аби міські жителі могли запастися усім необхідним на зиму безпосередньо у виробників, не переплачуючи перекупникам. Домовлено також із міською владою, щоб селяни могли щонеділі торгувати своєю продукцією на ринку на вулиці Млинівській.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору