Рівне:

Створення та просування сайтів

Азербайджанську “ханку” збували в Рівному

Кримінал 04-лис, 2010, 13:229 Lobanovskiy 1 055
32-річний Юсиф, громадянин Азербайджану, вирішив підзаробити на Рівненщині. Щоправда, офіційне працевлаштування не знадобилося, бо він знайшов легкий шлях збагачення — незаконний збут наркотиків. Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області затримали його на вулиці Черняка у Рівному під час продажу шприца із 20 мл рідини коричневого кольору за 900 гривень.


У рамках проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою “Іноземець” працівники міліції встановили, що 32-річний Юсиф, до того ж, майже півроку незаконно перебуває на території Рівненщини.
Під час проведення огляду його особистих речей співробітники БНОН виявили поліетиленовий пакет із п’ятьма грамами речовини коричневого кольору зовні схожої на опій (в Азербайджані його називають “ханка”) та два медичні шприци загальним об’ємом 40 мілілітрів із рідиною коричневого кольору. Вилучене направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненський області.
— За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського МВ, – прокоментував начальник відділу з боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області Олександр Сорочук.
Натомість завдяки оперативності, професійності та злагодженій роботі працівників рівненської міліції вдалося перекрити міжнародний канал постачання наркотиків із Азербайджану до України.
Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору