Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному з початку року зафіксовано 146 квартирних крадіжок

Рівненська область 09-лис, 2010, 09:509 Lobanovskiy 785
За десять місяців поточного року на території м. Рівне органи внутрішніх справ задокументували 146 фактів квартирних крадіжок, що на 85 злочинів менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомив заступник начальника Рівненського МВ УМВС в Рівненській області – начальник штабу Віктор Остапчук, таких результатів вдалось досягнути завдяки збільшенню обсягів роботи з особами, які перебувають на профілактичних обліках міськвідділу, інформуванню населення про необхідність бути уважними до незнайомих осіб, які перебувають у їхніх будинках чи подвір’ях, постійному відпрацюванню території Рівного працівниками міліції.
— Один із найпопулярніших за доступною ціною типів дверей серед громадян — металеві або так звані «китайські». Якість, звичайно, цих дверей (замки, матеріал) дуже низька, — зазначає Віктор Остапчук. — Тому, аби вберегтися у майбутньому від ймовірних крадіжок, краще встановити міцні, надійні двері з якісними замками. До того ж оптимальним захистом оселі стане сигналізація, а металеві решітки на вікна бажані особливо в квартирах тих громадян, які проживають на перших поверхах.
За найменшої підозри щодо сторонньої людини, яка цілими днями без діла тиняється біля вашого будинку, повідомляйте свого дільничного інспектора або телефонуйте до чергової частини міліції 102 для вжиття відповідних заходів реагування працівниками міліції.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору