Рівне:

Створення та просування сайтів

Неповнолітній грабіж у Кузнецовську

Рівненська область 09-лис, 2010, 09:529 Lobanovskiy 1 130
Скільки в світі існують гроші та майнові відносини, стільки й існує проблема їх збереження від охочих до збагачення за чужий рахунок.
В чергову частину Кузнецовського МВ УМВС України надійшло повідомлення від продавця магазину «Сузір’я», розташованого у мікрорайоні Вараш Кузнецовська, що на магазин скоєно розбійний напад невідомими особами.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, а на розкриття тяжкого злочину по гарячих слідах було мобілізовано оперативних працівників Кузнецовського МВ та управління карного розшуку УМВС.
У результаті оперативно-розшукових заходів було отримано інформацію про можливу причетність до вчинення цього злочину неповнолітніх.
Через два дні за підозрою у скоєнні злочину працівники затримали учня однієї з шкіл м. Кузнецовська 16-річного Миколу та учня Рафалівської школи-інтернату 17-річного Юрія. З’ясувалося, що за попередньою змовою, з метою заволодіння чужим майном, маскуючи свої обличчя, вони скоїли напад, увірвавшись в приміщення приватного магазину «Сузір’я». Погрожуючи продавцям магазину та демонструючи ніж та електрошокер, неповнолітні заволоділи грошима та картками поповнення рахунку на мобільний зв'язок, а також мобільним телефоном. Після цього з місця пригоди зникли, завдавши чималого збитку магазину.
За цим фактом слідче відділення Кузнецовського МВ порушило кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Підозрювані поміщені до ізолятора тимчасового тримання Кузнецовського МВ. Що саме штовхнуло підлітків на такий тяжкий злочин, встановить слідство, а міра покарання буде обрана судом. Однак щасливе майбутнє для фігурантів цієї справи найближчими роками може бути тільки у мріях.

Юрій ЧИЖ, заступник начальника Кузнецовського МВ з КЗ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору