Рівне:

Створення та просування сайтів

Реалізовували цемент з підробленими знаками виробників

Рівненська область 09-лис, 2010, 09:569 Lobanovskiy 978
Прокуратурою Рівненської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній у вересні цього року слідчим відділом УСБ України в області стосовно 4 членів організованої злочинної групи за фактом незаконного використання знаків для товарів і послуг, фірмових найменувань, кваліфікованого походження товару (ознаки злочинів, передбачених ч.3 ст.28, ч.3 ст.229 Кримінального кодексу України).
В ході досудового слідства встановлено, що учасники злочинної групи – мешканці Сарненського району закуповували на території України навальний цемент марки М-400, розфасовували його у контрафактні мішки, маркували на них знаки товарів і послуг, подібні до тих, які використовують відомі вітчизняні та зарубіжні виробники, та в подальшому реалізовували вказаний продукт під виглядом цементу марки М-500.
Всього, в період з січня 2009 по червень 2010 року учасники злочинної групи реалізували на території Рівненської та Волинської областей 700 тон цементу на загальну суму близько 16 мільйонів гривень. Отримані злочинним шляхом кошти розподіляли між собою.
На даний час прокуратурою області вказану кримінальну справу скеровано до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору