Рівне:

Створення та просування сайтів

Фліртувати треба вміти

Цікаво 11-лис, 2010, 12:289 Lobanovskiy 1 721
Психолог Джеффрі Хол із Університету Канзасу проаналізував поведінку понад 5 тис. дорослих людей й виділив 5 видів флірту: фізичний, традиційний, ввічливий, душевний і грайливий.


Фізичний флірт
Цей вид флірту передбачає вираження сексуальної зацікавленості в потенційному партнері. Якщо людина віддає перевагу цій формі флірту, то він швидше переходить до стосунків, зав’язаних на сексі й сильній емоційній прихильності.
Традиційний флірт
Вважається, що чоловік першим має зробити крок назустріч. Жінки грають зазвичай пасивну роль і часто не реагують на це. Чоловіки, які вибирають традиційний флірт, знайомі зі своїми потенційними партнерками декілька років до того, як роблять перший крок. Зазвичай традиційний флірт притаманний інтроверти, які обирають для зустрічей інтимну обстановку.
Ввічливий флірт
Люди, які обирають цей тип флірту, фокусують увагу на правильних манерах і звичайному спілкуванні. Прихильники ввічливого флірту не схильні йти на зближення й не вважають флірт чимось привабливим, однак при цьому мають повноцінні стосунки.
Душевний флірт
Цей тип заснований на створенні сильної емоційної прихильності. Душевний тип флірту дуже люблять обидві статі.
Грайливий флірт
Зазвичай люди, які обирають цей вид, швидко втрачають до нього інтерес при тривалих стосунках. Річ у тому, що сам процес флірту підвищує самооцінку в чоловіків і жінок. А ось серйозні стосунки в результаті виникають дуже рідко.
Чоловіки й жінки фліртують по-різному
Це довели німецькі вчені. Якщо в жінок флірт стимулює додаткову увагу до вже сформованих близьких стосунків, то в чоловіків прояв інтересу з боку незнайомки провокує критичний погляд на партнерку.
Учені вважають, що це відбувається з тієї причини, що жінки сприймають флірт як загрозу вже сформованим стосункам. А об’єкт флірту вони сприймають як конкурента для свого партнера. При цьому вони вживають заходів із захисту стосунків.
Прямий шлях до чоловіка
Учені з Університету Бакнелла в Пенсільванії, США радять жінкам, які хочуть познайомитися, говорити про свою симпатію прямо й без туманних натяків, які ставлять чоловіка в глухий кут. Представники сильної половини людства не вміють читати між рядків. Найкраще вони реагують на пропозицію сходити куди-небудь удвох. На другому місці — пропозиція обмінятися телефонами. На третьому питання типу: “Які в тебе плани на вечір?”
Як простіше фліртувати з жінкою
Жінкам теж подобаються чіткі і зрозумілі пропозиції. Хоча при виборі партнера для них дуже важливо, щоб були спільні інтереси.
Жінки правильно реагують на розмову про погоду, а ось питання “Ми раніше не зустрічалися?” вони зазвичай не люблять.
Жінки, які хочуть довгострокових стосунків, не люблять поводитися відверто. Вони вважають, що це свідчить про прагнення до короткого роману.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору