Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині працівники ДАІ затримали нетверезого водія, який на пішохідному переході скоїв наїзд на маму з дитиною, та з місця ДТП зник

Волинська область 12-лис, 2010, 10:229 Lobanovskiy 1 033
В місті Луцьк, на вул. Червоного Хреста автомобіль "Фольксваген Т-5" з іноземним транзитним номерним знаком скоїв наїзд на 27-річну жінку з 3-річною дитиною, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Водій місце скоєння ДТП залишив.
Пішоходи отримали численні травми та були госпіталізовані у відділення реанімації Луцької лікарні.
Працівники ДАІ відразу розпочали пошук. У ході проведених оперативних заходів через декілька годин автомобіль було знайдено неподалік місця дорожньо-транспортної пригоди. Згодом було встановлено і водія, який керував транспортним засобом. Ним виявився 24-річний мешканець Луцька, не працюючий, раніше судимий. В подальшому правоохоронці з'ясували, що чоловік керував транспортним засобом без посвідчення водія (за рішенням суду він був позбавлений права керування транспортними засобами) та в стані алкогольного сп'яніння.
А на додачу виявилося, що авто, на якому він скоїв наїзд, йому не належить. Власник “Фольксвагена” напередодні здав автомобіль у ремонтну майстерню для фарбування. Молодик, який працював у автосервісі різноробочим, вирішив скористатись автомобілем для власних цілей.
Зі слів винуватця ДТП, за кермом він був тверезий, але після того, як залишив місце автопригоди, купив собі спиртне і, повернувшись на місце події, увесь час вживав алкоголь та стежив за подіями. Звернутися до працівників ДАІ і зізнатися у скоєному не зміг, бо дуже злякався. Тепер йому доведеться відповідати за законом і за наїзд на людей, і за залишення місця пригоди, і за керування транспортним засобом у стані сп'яніння і без документів, і за бажання покататися на чужому авто.


Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору