Рівне:

Створення та просування сайтів

На пожежі в Ужгороді начальник варти врятував дитину від загибелі

Закарпатська область 12-лис, 2010, 10:269 Lobanovskiy 850
Іван БонгарОбідньої пори 10-го листопада в Ужгороді на вул. Легоцького загорілася одна з квартир у 5-поверховому житловому будинку. Коли на місце виклику прибули два відділення рятувальників, хтось із жителів повідомив, що на верхньому поверсі може знаходитися дитина. Віддавши наказ на ліквідацію загорання, начальник варти СДПЧ-1 м. Ужгорода Іван Бонгар побіг двома поверхами вище, аби перевірити помешкання, що вже були заповнені димом.
Увійшовши до квартири, при мінімальній видимості в одній із кімнат знайшов непритомну дитину. Підхопивши 12-річного Вадима на руки, рятувальник виніс хлопчика на свіже повітря і передав його до рук фельдшера-рятувальника. Медик привів хлопчика до тями та надав йому першу медичну допомогу.
Загорання ліквідували в найкоротші строки. За попередніми підрахунками завдана матеріальна шкода складає 35 тисяч гривень. Унаслідок пожежі повністю вигоріла одна кімната, а решта приміщень разом із усім майном сильно закопчені.
Як встановили фахівці у галузі пожежної безпеки, причиною появи вогню в помешканні є підпал. А у його вчиненні правоохоронці підозрюють чоловіка 58-річної господині, який зник з квартири разом зі своїми речами.

Старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Шрамко, начальник центру пропаганди ГУ МНС у Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору