Рівне:

Створення та просування сайтів

Чергове ноу-хау рівненської міліції: наради в управлінні замінятиме відеоконференція

Рівненська область 15-лис, 2010, 10:059 Lobanovskiy 987
Бажання мають здатність здійснюватися. Щоправда для цього слід докладати зусилля та шукати можливості, аби заплановане реалізувалося. Максимально покращити роботу рівненської міліції, досягнути виконання поставлених завдань у повній мірі — питання номер один у начальника УМВС України в Рівненській області Олега Сала. Черговим підтвердженням цьому стало і впровадження в управлінні відеозв’язку. Представники засобів масової інформації сьогодні, 12 листопада, змогли переконатися в ефективності чергового ноу-хау та поспілкуватися з усіма начальниками міліції у районах.

Не тільки чути, а й бачити одне одного, обмінюватися інформацією, оперативно вирішувати нагальні питання відтепер зможуть і керівництво обласного управління міліції, і начальники усіх міськрайвідділів. Відеоконференції стануть у їхній роботі невід’ємною складовою.
— До участі в нараді, яку я проводжу щотижня на рівні керівного складу серед галузевих служб та підрозділів, долучатимуться і начальники міськрайвідділів усіх шістнадцяти районів. Для цього, звичайно, діставатися до обласного центру не потрібно, а всього лиш знаходитися у своєму робочому кабінеті, де встановлено відеотелефон, — зазначив Олег Сало. — Кожен начальник міськрайвідділу буде чути зауваження в роботі іншого, а відтак брати їх до уваги і в своїй подальшій діяльності. Як кажуть, краще вчитися на чужих помилках. Звісно, проводити відеоконференції буду не тільки я, а й мої заступники. А от службові телеграми, які надсилаються за результатами щотижневої наради через деякий час, дещо втратять свою актуальність. Адже тепер є можливість чути, про що йдеться, і відразу оперативно реагувати на вказані недоліки чи зауваження.
Завдяки відеоконференціям зменшуються витрати і час, пов'язані із відривом співробітників від роботи на час переїзду. Проте головне — їх проведення прискорює процеси ухвалення рішень в надзвичайних ситуаціях, підвищує продуктивність праці та вирішує кадрові питання.
— Це і своєрідний контроль над керівниками міськрайвідділів, — завуважив начальник рівненської міліції.
Тож, аби йти в ногу з часом, без новітніх технологій не обійтися. Вже довгий час обговорення важливих питань серед державних чиновників відбувається на селекторних нарадах. Однак такий зв’язок на сьогодні поступово відходить у минуле. Тож, коли начальник УМВС України в Рівненській області Олег Сало довідався про спеціалізовані технічні новинки на українському ринку, активно взявся за впровадження відеозв’язку на Рівненщині та пошуки можливостей його технічного підключення власними силами.
Варто відзначити, що відеозв’язок у своїй роботі управління МВС в Рівненській області запровадило вперше в системі органів внутрішніх справ. Як і вперше на Рівненщині, завдяки зусиллям і бажанню особисто Олега Сала, почали використовувати інформаційно-пошукову систему «Армор», розпочав роботу call-центр. Але, як запевнив очільник рівненських міліціонерів, це ще не все…

Світлана КАРАЧУН. ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору