Рівне:

Створення та просування сайтів

Знову на Рівненщині жінка влаштувала різню

Кримінал 18-лис, 2010, 13:519 Lobanovskiy 1 849
У с. Дюксин Костопільського району під час розпивання спиртних напоїв між чоловіком та його співмешканкою спалахнула сварка. 54-річний Анатолій образив жінку. Відстоювати свою гідність 36-річна Тетяна кинулася із кухонним ножем.


- Ножем вона поцілила у грудну клітку зліва, - розповідає начальник Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Степан Рубель. - Потерпілого госпіталізували у Костопільську центральну районну лікарню. Медики, оглянувши чоловіка, повідомили, що поранення непроникаюче. Та Анатолію доведеться під їхнім наглядом пробути ще декілька днів, аби пересвідчитися, що здоров’ю нічого не загрожує.
Втім, за нанесення легких тілесних ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я потерпілого, Тетяні загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.
За останній місяць на Рівненщині це вже третій випадок, коли жінки, перебуваючи напідпитку, за допомогою ножа зводять рахунки зі своїми благовірними. Та у двох випадках це закінчилося для чоловіків летально. Аби не потрапити в подібні халепи, працівники міліції просять під час вирішення сімейних конфліктів не братися за гострі ріжучі предмети, адже у будь-якому випадку доведеться відповідати перед законом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору