Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 18-лис, 2010, 14:059 Lobanovskiy 1 293
У спортзалі ДЮСШ-4 пройшов традиційний міжнародний турнір з гандболу серед дівчат 1997-1998 років народження “Кубок Полісся-2010”. За перемогу боролися вісім команд: дві з Гродного (Білорусь), дві з Рівного, по одній з Києва. Житомира, Тернополя та Кам’янки-Бузької (Львівська область). У підсумку перше місце здобула команда ДЮСШ-4 (тренер Олена Струкевич). На другому — друга команда Гродно і на третьому — тернополянки. Організатори турніру відзначили призами кращих гравців у кожній команді.
* * *
Вдало виступили на традиційних, 16-их за рахунком, міжнародних змаганнях з кульової стрільби у словацькій Нітрі українці, які встановили два юніорські рекорди України. Приємно, що до одного з них долучився рівнянин Андрій Сокол. У вправі ПП-3 новий рекорд України серед юніорів у стрільбі з пневматичного пістолета тепер дорівнює 1735 очкам. Такий результат показали Юрій Попружний із Чернігова (583), киянин Віктор Банькин (578) і Андрій Сокол з Рівне (574). Всього на турнірі у Словаччині українські юніори і кадети завоювали 18 нагород - 11 золотих, 4 срібних і 3 бронзових.
* * *
Триває відкрита першість області та Кубок мера з футзалу-2010. У неділю відбулися матчі п’ятого туру: “ДЮСШ-4” — “Феміда” — 4:4, “Карат” — “ДЮСШ-4-МЕГУ” — 1:3, “Славія” — “Інваспорт” — 7:0, “Хімік” — “ДЮСШ-Верес” — 8:3, “Рівне-112” — “Ребелс” — 4:8, “Регіон” — “Сокіл” — 4:3. У турнірній таблиці лідирують “Регіон” та “Славія” — в обох по 15 очок.
* * *
І в другому матчі фіналу переможців районних (міських) змагань з футболу сильнішим виявився оржівський “Факел”. Вдома оржівці здолали здолбунівську “Волинь” — 2:1. Перший матч у Здолбунові завершився також перемогою “Факела” — 1:0.
* * *
У польському Забже відбувся Міжнародний турнір з баскетболу на кубок Президента міста Забже, серед юнаків 1996 р.н. і дівчат 1995 р.н., участь в якому брали вісім команд (по 4 юнаків та дівчат) з Польщі, Словаччини, України. Україну на даних змаганнях репрезентували команди юнаків та дівчат з Рівного. У змаганнях серед дівчат рівненська команда (тренер Валерій Жартун) здобула три перемоги над командами “LA-Basket” (Пієтарі, Польща) з рахунком 55:49, MKS “Zabge” (Зарже, Польща) з рахунком 77:54, BK “Slavia” (Трнава, Словаччина) з рахунком 57:51 та в підсумку виборола перше місце. У змаганнях серед юнаків рівненська команда (тренер Ігор Кісліцин) також здобула три перемоги над командами “NIVA” (Освецим, Польща) з рахунком 58:43, KS “MOSM” (Тічі, Польща) з рахунком 75:58, MKS “Zabge” (Зарже, Польща) з рахунком 63:54 та в підсумку виборола перше місце.
* * *
В спортивних залах ОСДЮШОР та ЗОШ № 26 в Рівному відбувся турнір з волейболу пам’яті тренера Олександра Тимчака серед дівчат 1994 р.н. і молодших та юнаків 1995 р.н. і молодших, участь в якому взяли 10 команд з міст Біла Церква, Нетішин, Новоград-Волинський, Одеської області, Рівного та Рівненської області. У підсумку переможцем змагань серед юнаків стала команда ОСДЮШОР-1 (Рівне), друге місце виборола команда ДЮСШ відділу освіти Рівненського району, третьою стала команда ОСДЮШОР-ІІ (Рівне). Переможцем змагань серед дівчат стала команда ДЮСШ “Регіна” (Рівне), друге місце виборола команда ДЮСШ “Рось” (Біла Церква), третьою стала команда ОСДЮШОР (Рівне).

* * *
У Березному відбулася спартакіада серед працівників агропромислового комплексу з баскетболу (чоловіки), настільного тенісу, шахів та шашок за програмою сільських спортивних ігор Рівненщини-2010 року, присвячених 60-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” АПК України. У змаганнях взяли участь близько 200 учасників з Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Рівненського, Рокитнівського, Сарненського районів. Переможцями змагань з баскетболу стала команда Сарненського району, друге місце виборола команда Рівненського району, третьою стала команда Березнівського району. Переможцями загань з настільного тенісу стала команда Дубенського району, друге місце виборола команда Дубровицького району, третьою була команда Рокитнівського району. Переможцями загань з шахів стала команда Здолбунівського району, друге місце виборола команда Дубровицького району, третьою стала команда Сарненського району. Переможцями загань з шашок стала команда Рокитнівського району, друге місце виборола команда Володимирецького району, третьою стала команда Корецького району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору