Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному зніматимуть аматорське кіно

Рівненська область 19-лис, 2010, 10:239 Lobanovskiy 1 024
«DVERY» Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно відчинили продюсер Володимир Оселедчик, народний артист України Остап Ступка, кіносценарист, драматург, поет і письменник Станіслав Чернілевський. Вони разом із ініціатором проекту, заступником голови облдержадміністрації Олексієм Губановим, перерізали символічну стрічку, оглянули фотовиставку «Стоп-кадр», поспілкувалися з журналістами та, в якості експертів, підсумували роботу учасників конференції, які працювали в групах. Завершився перший день Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно «DVERY» презентацією сайту проекту (dvery.rv.ua) та переглядом кіноробіт студентів Володимира Оселедчика.
А вже відсьогодні і до 15 лютого всі аматори, незалежно від віку та досвіду, можуть презентувати свої кіносценарії на розсуд метрів кінематографу, розмістивши їх на сайті, який стане своєрідною платформою фестивалю. Володимир Оселедчик зауважив, що особисто читатиме доробки, а варті уваги відразу ж шліфуватиме, допомагатиме в їх екранізації та навіть подальшому просуванні.
Цей фестиваль дав шанс усім українцям висловитися через власні кінороботи, наголосив Станіслав Чернілевський і додав, що всі, хто має потребу спілкуватися в духовному просторі, мусять скористатися запропонованою можливістю. Він переконаний, що є чимало аматорів, яким не забракне мужності пронести крізь «DVERY» своє внутрішнє сокровенне і зробити його кіношедевром.
Остап Ступка, який став обличчям Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно «DVERY», підкреслив, що всіляко підтримуватиме цей проект. Вже 15 грудня він завітає у Рівне знову і разом з іншими іменитими кіномитцями проведе майстер-класи для аматорів. Вчитимуть не лише акторській, а й операторській та режисерській майстерності, також працюватимуть із поданими на конкурс сценаріями.
Це об’єднає навколо Рівного кіноаматорів з усієї України, переконаний ініціатор фестивалю Олексій Губанов, окрім того витягне на поверхню таланти з глибинки Рівненщини, адже шукати майбутніх кіномитців будуть у кожному населеному пункті краю.
Нагадаємо: проект реалізують у рамках концепції сталого розвитку регіону „Західна брама”.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору