Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькому затримали групу осіб, яка збувала амфетамін

Хмельницька область 19-лис, 2010, 10:349 Lobanovskiy 1 015
Групу з шести осіб, яка упродовж 2009-2010 років займалася торгівлею синтетичними наркоречовинами, затримали працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області.
Шестеро молодиків віком 23-25 років збували мешканцям обласного центру амфетамін та метамфетамін. Четверо з них раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, до того ж, і самі час від часу споживали амфетамін та марихуану. Двоє членів угруповання працювали водіями таксі.
Клієнтів підшукували, як правило, серед молоді, поруч з дискотеками та розважальними закладами. Зловмисники застосовували цілу низку конспіративних заходів, розмовляючи зашифровано по телефону навіть між собою. Товар продавали тільки за рекомендацією постійних клієнтів.
Під час обшуків за місцем проживання у членів угруповання вилучили 180 г амфетаміну, 1 кг марихуани, 10 тисяч гривень готівкою, отриманих від продажу наркотиків, та вогнепальний пістолет 9-го калібру.
Наразі усі шестеро перебувають під арештом. За попередніми даними, їх звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів), за що підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з конфіскацією майна.
Працівники міліції на даний момент працюють над встановленням каналів надходження наркотичних речовин у область.

Інна ПРОНИК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору