Рівне:

Створення та просування сайтів

Розбійний напад у Рівному: злочинці у масках із пістолетом викрали гроші з магазину

Рівненська область 23-лис, 2010, 11:249 Lobanovskiy 1 205
Телефонний дзвінок увечері 18 листопада підняв на ноги рівненських оперативників. Невідомі особи вчинили розбійний напад на продуктовий магазин «Юлія» в обласному центрі.

Продавець якраз збиралася закривати крамницю, як туди увірвалися двоє чоловіків у масках. Погрожуючи зброєю, схожою на пістолет, один із них вистрілив, поціливши у пляшку з горілкою. Потім нападники дістали з каси гроші. Але збагатитися особливо їм не вдалося — там була лише тисяча гривень.
— Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що постріли були здійснені із спецпристрою для відстрілу гумових куль, — коментує заступник начальника управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Віталій Дмищук. – Незважаючи на те, що такий спецпристрій не такий вже небезпечний, як вогнепальна зброя, – це не виправдовує злочинців, які ставили під загрозу життя та здоров’я персоналу магазину. Першочерговими проведеними заходами встановити осіб нападників поки не вдалося. Однак робота оперативників триває.
Працівники рівненської міліції будуть вдячні всім, хто володіє і надасть будь-яку інформацію щодо підготовки або безпосередньо нападу зловмисників на магазин «Юлія».
Наразі порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору