Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині брат зарізав брата

Рівненська область 23-лис, 2010, 11:449 Lobanovskiy 1 223
Наприкінці минулого тижня у Сарненську центральну районну лікарні із розсіченою раною грудної клітки потрапив 32-річний сарненчанин Віктор. Та під час надання невідкладної медичної допомоги потерпілий помер.

Працівники сарненської міліції, які приїхали у помешкання чоловіка, дізналися, що між двома братами – 54-річним Анатолієм та Віктором – виникла суперечка, коли старший брат чистив на подвір’ї рибу. Перед тим Анатолій пішов у магазин та з товаришем розпили пляшку горілки. Перебуваючи напідпитку, менший проходив повз старшого та промовив щось образливе, на що Анатолій відреагував бурхливо: він пурнув кухонним ножем меншого брата та не придав цьому уваги. Оскільки Віктор і раніше чіплявся до Анатолія, цього разу терпець увірвався. Як пізніше пояснив правоохоронцям Анатолій, він таким чином хотів злякати брата. Та силу не розрахував. Поранений Віктор пішов у хату, де йому стало зле. Його побачила старенька матір. Вибігши у двір, вона поцікавилася в Анатолія, що між ними виникло. Та старший син щось пробурмотів. Довелося викликали карету швидкої допомоги. Та врятувати Віктора лікарям, на жаль, не вдалося. Ніж проник в область серця.
- Про те, що до Сарненської лікарні потрапив із розсіченою раною грудної клітки чоловік, чергову частину міліції повідомили медики, - коментує слідчий слідчого відділення Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Андрій Колядка. – Одразу ж туди виїхала слідчо-оперативна група. Нам вдалося поспілкуватися із потерпілим. Він пояснив, що отримав поранення під час падіння на арматуру за хлівом. Однак лікарі виявили у нього ножове поранення. Коли ми приїхали у помешкання потерпілого і повідомили, що Віктор помер, Анатолій відразу ж зізнався у скоєному. Крім Анатолія та Віктора, з матір’ю проживав ще один син. Анатолій був одружений. Втім горілка подружжя розлучила. І тоді він пішов жити до матері.
Анатолія працівники міліції затримали в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Та згодом його за рішенням суду арештували і помістили у СІЗО м. Рівне. Проти Анатолія порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору