Рівне:

Створення та просування сайтів

Завдяки камерам відеоспостереження на Рівненщині розкрили 12 злочинів

Рівненська область 29-лис, 2010, 09:289 Lobanovskiy 3 188
Стежити за дотриманням правопорядку на Рівненщині працівникам міліції допомагають камери відеоспостереження. На сьогодні 35 таких технічних засобів встановлено у шести населених пунктах області. Першопрохідцями у цій справі стали два роки тому Рівне та Костопіль, де нині фіксують правопорушення на вулицях міст відповідно 14 та 12 камер.

Завдяки камерам відеоспостереження на Рівненщині розкрили 12 злочинів

Згодом кошти на встановлення камер відеоспостереження виділили районна влада Гощі, Корця та Здолбунова, а у Дубно для профілактики та виявлення правопорушень і злочинів у громадських місцях облаштували шість техзасобів. Зображення із камер виведено безпосередньо на пульт чергових частин міськрайвідділів УМВС.
Як повідомив начальник управління громадської безпеки УМВС України в Рівненській області Володимир Гриняк, за допомогою камер відеоспостереження із початку року працівники міськрайвідділів УМВС розкрили на території Рівненщини 12 злочинів загально-кримінальної спрямованості, а саме: крадіжку особистого майна громадян, п’ять фактів нанесення тілесних ушкоджень, два хуліганства, три злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Також міліції вдалося встановити особу, яка зникла з місця скоєння ДТП. А от на 68 осіб — порушників адміністративного законодавства — склали протоколи за дрібну крадіжку, незаконне зберігання наркотиків в невеликих розмірах, дрібне хуліганство, а найбільше — 49 — за розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.
На сьогодні триває робота щодо вирішення питання про виділення коштів в рамках Комплексних програм профілактики злочинності на території райцентрів Рівненської області з метою закупівлі необхідної кількості обладнання, яке потрібно встановити в найбільш криміногенних місцях населених пунктів всіх районних центрів області. До того ж для належного забезпечення впровадження єдиного комплексу відеоспостереження громадських місць, вулиць, місць з найбільш ускладненою обстановкою необхідно у Рівному додатково встановити 93 камери відеоспостереження, а у райцентрах — 64.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору